COOPANS pokrenuo novu web stranicu

3. studenoga 2015.

COOPANS, čija je članica i Hrvatska kontrola zračne plovidbe, sa zadovoljstvom objavljuje pokretanje svoje nove web stranice koja se nalazi na adresi: www.coopans.com.
 
Web stranica je pregledna, a sadržaj s naglaskom na COOPANS-ovoj misiji širenja područja suradnje, povećanju broja partnera i harmonizaciji korištenja COOPANS sustava.
 
Tijekom izrade nove web stranice cilj je bio dati detaljni prikaz COOPANS-a, koji nije samo pregledan i informativan, nego i zanimljiv, i omogućiti lako pretraživanje sadržaja.
 
Na web stranici redovito će se ažurirati vijesti i priopćenja za javnost.
 
O COOPANS-u: 
 
COOPANS je međunarodno partnerstvo između pružatelja usluga u zračnoj plovidbi iz Austrije, Hrvatske, Danske, Irske i Švedske. COOPANS alijansa ima koristi od zajedničkog, inovativnog i usklađenog razvoja sustava među svojim članovima kroz industrijsko partnerstvo, te pozitivno utječe na europsko okruženje kako bi koristilo siguran i troškovno učinkovit sustav upravljanja zračnim prometom svjetske klase koji pruža učinkovitu uslugu.    
 
COOPANS koristi istu softversku nadogradnju u svih 7 centara oblasne kontrole u 5 država. Takvo postignuće u tim razmjerima je prvo te vrste u industriji upravljanja zračnim prometom u svijetu, te je pristup COOPANS partnerstva uistinu dokazao kolika je vrijednost zajedničke suradnje pružatelja usluga u zračnoj plovidbi s dobavljačem sustava. Zahvaljujući tome, COOPANS je vodeći primjer takvog industrijskog partnerstva u Europi i suradnje između više pružatelja usluga u zračnoj plovidbi.