Karijere

Kako bismo postali vodeći pružatelj usluga u zračnoj plovidbi u središnjoj Europi, stvaramo timove koje čine kvalitetni, kompetentni i motivirani stručnjaci.

Našu snagu čine upravo naši ljudi: njihova različitost, izvanredna stručna znanja i profesionalnost, predanost poslu i vrhunskoj suradnji. Kod nas ćeš imati priliku raditi s iskusnim i susretljivim stručnjacima različitih profila, učiti od njih i razvijati se u poticajnoj sredini.

Svojim zaposlenicima omogućujemo profesionalni razvoj te napredovanje u karijeri sukladno postignuću i trudu. Naš je moto kontinuirano obrazovanje i razvoj naših zaposlenika, a edukaciju nastavljamo i nakon završenog formalnog obrazovanja. Podržavamo učenje na radnom mjestu i izvan njega putem različitih seminara, kongresa, savjetovanja i raznovrsnih tečajeva.

Motiviranost, proaktivnost, profesionalnost, predanost i timski rad neke su od najvažnijih kvaliteta koje krase naše zaposlenike. Ako se i ti osjećaš takvim i želiš takav postati, javi nam se!

A tko smo mi?

Ekipa u koju ulaze samo najbolji od najboljih. Izuzetno kompetentni profesionalci sposobni ostati staloženi u svakoj situaciji i nepokolebljivi pred bilo kojim izazovom.

people-hugging-laughing-happy

Organizacijske vrijednosti

Vrijednosti koje njegujemo čine naš tim uspješnim, a nas izvrsnim poslodavcem.

Kontrolor zračnog prometa

Zbog velike odgovornosti, kontrolori zračnog prometa moraju biti sposobni procesuirati veliku količinu informacija, brzo reagirati i, bez obzira na to što se oko njih događa, biti usredotočeni na svoj posao. 

man-phone

Trenutačno otvoreni natječaji

Pogledaj naše otvorene pozicije i prijavi se na onu za koju posjeduješ stručne kvalifikacije, a koja će te činiti ispunjenim i zadovoljnim.

airport-planes-computers

Prošli natječaji

Iako su ovi natječaji završili, prouči ih i saznaj što sve radimo i što sve tražimo od potencijalnih kandidata.

Rodna ravnopravnost

Donijeli smo Plan rodne ravnopravnosti za razdoblje 2022. − 2025. čiji je glavni cilj stvaranje  sigurnog mjesta za sve u kojemu se poštuje jednakost bez diskriminacije i osigurava nesmetan rad i napredak za sve zaposlenike.