Prošli natječaji

Viši inženjer za CNS sustave u Splitu

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto viši inženjer za CNS sustave u Splitu izabran je Nikša Bezić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem

Tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava u Splitu

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava u Splitu izabran je Ante Pandžić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha

Specijalist nabave i prodaje

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto specijalist nabave i prodaje izabrana je Marija Šebalj. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava u Zadru

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava u Zadru izabran je Mateo Kotlar. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha

Inženjer informatičar

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer informatičar izabran je Kristijan Šandor. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Odluka o poništenju oglasa

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu od 23. 10. 2023. za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto voditelj Odjela sustava upravljanja, nijedan kandidat nije odabran te je natječaj poništen.

Specijalist za praćenje investicija

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto specijalist za praćenje investicija izabran je Domagoj Banožić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Inženjer (OTMI)

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer (OTMI) izabran je Srećko Rakela. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Inženjer (COM)

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer (COM) izabran je Pavao Vitaljić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Inženjer (ATM)

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer (ATM) izabrani su Jana Martinović i Nikola Vrebčević. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.