Prošli natječaji

Specijalist za planiranje i analizu

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto specijalist za planiranje i analizu izabran je Andrej Varadi. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Odluka o poništenju oglasa

Poništen je oglas od 6. 6. 2023. za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu DDOJ-60 – Specijalist obračuna i analiza CEFF performansi.

Inženjer u Odjelu ATM sustava

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer u Odjelu ATM sustava izabrani su Ivan Capan i Petar Čolić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u

Inženjer u Odjelu SUR/NAV/MET

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto inženjer u Odjelu SUR/NAV/MET izabran je Filip Turkalj. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Voditelj Odjela zaštite

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto voditelj Odjela zaštite izabran je Aleksandar Pašagić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Tehničar za nadzor i održavanje EEK sustava

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto tehničar za nadzor i održavanje EEK sustava izabran je Silvestar Vargek. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem

Oblasni prognostičar

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto oblasni prognostičar izabran je Nevio Babić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Kontrolor student

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto kontrolor student izabrani su sljedeći kandidati: Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Domar

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto domar izabran je Nenad Hujić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Odluka o poništenju oglasa

Poništeni su oglasi za zasnivanje radnog odnosa na slijedećim radnim mjestima: MET motritelj, lokacija Split, 1 izvršitelj – od 3. 8. 2022. Kontrolor zračnog prometa, 16 izvršitelja – od 25. 10. 2022. Inženjer (ATM), 3 izvršitelja – od 22. 11. 2022. Inženjer (COM), 1 izvršitelj – od 22. 11. 2022. Inženjer (OTMI), 1 izvršitelj –