Archives: Karijera

Administrator materijalno-financijskog poslovanja (m/ž)

Prilika U Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe u potrazi smo za administratorom materijalno-financijskog poslovanja s mjestom rada u Zadru. Administrator materijalno-financijskog poslovanja bit će odgovoran za financijsko-materijalno poslovanje Jedinice prilazne i aerodromske kontrole – Podružnica Zadar. Tvoje ključne odgovornosti:           praćenje i primjena propisa iz područja financijsko-materijalnog poslovanja briga o potrebnim sredstvima za dnevnu kunsku likvidnost

Odluka o poništenju oglasa

Poništen je oglas od 20. 7. 2021. za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto DDOJ-23 – Specijalist za informacijsku sigurnost zbog racionalizacije troškova poslovanja.

Oblasni kontrolori

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za osposobljavanje za oblasnog kontrolora zračnog prometa izabrano je sljedećih 16 kandidata: Andrić Mario Babić Matija Bardić Lucija Brkić Vedrana Bubić Luka Čepin Davor Galić Carmen Groznica Antonio Iveta Pavel Jurkovac Viktor Kosor Filip Martinec Valentino Matoković Marko Šerić Josip Zubak Jure Žgela David Ovim putem svim kandidatima koji

Administrator knjigovodstva

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto administrator knjigovodstva izabrana je Ana Koritnik. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Administrator obračuna plaća

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto administrator obračuna plaća izabrana je Nikolina Šapković. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Specijalist prodaje i nabave

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto specijalist prodaje i nabave izabran je Tomislav Koller. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Odluke o poništenju oglasa

Poništen je oglas Klasa: 202/20-01/48, Ur. br.: 3-2-1/3-20-01 od 6. 3. 2020. za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radna mjesta: DDOJ-2 voditelj Ureda direktora – 1 izvršitelj DDOJ-34 koordinator upravljanja promjenama – 1 izvršitelj SCMA-65 voditelj Odjela poslovnih informacijskih sustava – 1 izvršitelj SCMA-87 specijalist za statičke zrakoplovne informacije, skupove podataka i publikacije

MET motritelj u Podružnici Dubrovnik

Nakon provedenog selekcijskog postupka za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto MET motritelj u Podružnici Dubrovnik izabrana je Barbara Mandušić. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.

Oblasni radarski kontrolor

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. Velika Gorica, Rudolfa Fizira 2 objavljuje OGLAS za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto 1. Oblasni radarski kontrolor (m/ž) Uvjeti: dozvola kontrolora zračnog prometa s ovlaštenjem/posebnim ovlastima ACS/RAD znanje engleskog jezika – minimalno ICAO razina 4 poznavanje hrvatskog jezika zdravstvena sposobnost (kategorija 3) državljanstvo Republike Hrvatske ili

Administrator općih poslova u Podružnici Split

Nakon provedenog selekcijskog postupka prema oglasu za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme za radno mjesto Administrator općih poslova u Podružnici Split izabrana je Ana Dvoraček. Ovim putem svim kandidatima koji su se odazvali oglasu zahvaljujemo na uloženom trudu i pokazanom interesu za rad u našoj tvrtki te im želimo puno uspjeha u daljnjem traženju zaposlenja.