Karijere

Organizacijske vrijednosti

Vrijednosti koje njegujemo čine naš tim uspješnim, a nas izvrsnim poslodavcem.

Sigurnost i kvaliteta

U svemu što radimo posvećeni smo osiguravanju sigurnosti svih sudionika zračnog prometa. Naši procesi postavljeni su tako da je uvijek „sigurnost prva“. Sigurnom i kvalitetnom uslugom ispunjavamo zahtjeve korisnika, komuniciramo potencijalne opasnosti kako bismo uvijek pronašli pravovremeno i visokokvalitetno rješenje.

Izvrsnost

Kod nas izvrsnost znači stalnu fokusiranost na sigurnost, rezultate i stvaranje dodane vrijednosti za sve dionike po standardima struke. Postavljamo sebi jasne i mjerljive ciljeve i preuzimamo osobnu odgovornost za ostvarenje rezultata. Unaprijed promišljamo različite situacije, krećemo u osmišljene, brze i fokusirane akcije i stvaramo rezultat koji je iznad očekivanja. Inspiriramo jedni druge kako bismo postigli izvrsne rezultate.

Prilagodljivost

Prilagodljivost je za nas sposobnost preslagivanja i kretanja u neograničenim smjerovima i kombinacijama i kreiranje smislenog i sigurnog novog. Za nas je to karakteristika koja se razvija i koja nam omogućava da u različitim situacijama odgovorno biramo ponašanja koja nas vode tamo gdje želimo stići na način na koji želimo stići. Biramo ponašanja koja vode u učinkovitost, suradničko postizanje ciljeva i dodanu vrijednost. Fleksibilnost nas vodi u višu razinu reda i sklada.

Suradnja i timski rad

Kreiramo znakove ugodne interakcije i uvažavanja vlastite i tuđe vrijednosti. Njegujemo suradničke i partnerske odnose sa svim uključenim stranama. Razvijamo suradnju i timski rad, dijelimo informacije i znanja u svrhu postizanja izvrsnosti i uspjeha cijele kompanije. Pronalazimo zajedničke interese i rješavamo probleme. Za nas je timsko stvaranje kontinuirano stvaranje uvjeta da zajedno, brzo i protočno stvaramo rješenja koja nadmašuju očekivanja korisnika i drugih dionika i da donosimo dodanu vrijednost na različite načine.

Odvažnost i razvoj

Naša odvažnost i razboritost rezultat su dubokog i odgovornog promišljanja i pomažu nam prihvaćati nove izazove i težiti savladati neku prepreku ili ostvariti nešto vrijedno. Odgovorni smo za svoje djelovanje, te usvajamo nova znanja, vještine, ponašanja, nov način razmišljanja, nov način djelovanja i rada. Kontinuirano razvijamo svoja znanja, vještine, kompetencije i potencijale kako bi se učinilo više i bolje u uvjetima kad je nešto prvi put, teško ili u drukčijim uvjetima.